Folk In se transformă în Budeasa Festival! Află când va avea loc!

0

Festivalul Folk In, cel mai mare festival de folk-rock din Argeș, se transformă în Budeasa Festival începând din acest an! Două ediții cu un succes peste așteptări s-au desfășurat pe malul lacului Budeasa, unde mii sau chiar zeci de mii de spectatori au avut ocazia să vadă și să asculte artiști renumiți din România, precum Pasărea Rock, Mircea Vintilă, Țapinarii sau Fără Zahăr, iar în acest an se anunță o ediție cu multe surprize.

Astfel, în perioada 16-17 iunie, folk-ul va fi îmbinat cu rock-ul și cu „metalele grele”, iar locația binecunoscută se va transforma timp de două zile într-un punct de atracție pentru fanii genurilor muzicale. Mai exact, față de anii precedenți în care folk-ul a predominat pe scenă, de data aceasta se anunță trupe de rock de calitate.

„Liniștea așternută de la ultima ediție a Festivalului de pe minunata plajă de la Budeasa a ascuns pregătirea multor surprize pentru voi, iubitorii de frumos! Suntem nerăbdători să vă anunțăm că ediția 2023 a Festivalului va avea loc într-un nou format, care să bucure melodios fanii muzicii folk, dar și pe cei care iubesc rock-ul de calitate! Da, ați citit bine! Festivalul va căpăta un format FOLK-ROCK, cu artiști renumiți pentru momentele de neuitat pe care le creează. Notați acum în calendare perioada 16-17 iunie 2023, pentru a vă asigura că nu veți lipsi de la BUDEASA FESTIVAL, pe plaja din Budeasa, Argeș!” este mesajul transmis de organizatori.

Iată cum a fost la ediția din 2022 a Festivalului Folk In: PRIMA SEARĂ DE FOLK IN: PE ȚĂNDĂRICĂ L-A LUAT VALU’ ȘI VINTILĂ A GĂSIT VINOVAȚII FĂRĂ VINĂ!

De precizat este faptul că Nicolae Rachieru, primarul comunei Budeasa, s-a implicat în organizarea festivalului încă de la prima ediție, a coordonat, a urmărit constant și s-a asigurat ca totul să iasă perfect, iar rezultatul final a fost unul peste așteptări pentru toată lumea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata