Fost deputat și președinte CJ-moarte fulgerătoare! Doliu imens în politică!

0

Fost deputat și președinte CJ-moarte fulgerătoare! Doliu imens în politică! Este doliu imens în politică după ce un cunoscut politician, fost deputat, președinte CJ și Prefect s-a stins din viață, pe un pat de spital. Este vorba despre Marin Ionică, fostul prefect de Olt şi preşedinte al CJ Olt care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, miercuri seara, unde era internat, pe Secţia ATI.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATÂRNA SPÂNZURAT DE UN COPAC! DESCOPERIRE MACABRĂ!

Marin Ionică a fost şi deputat, în legislatura 1990-1992, ales pe listele partidului FSN, demisionând din această funcție în mai 1992. De asemenea, a fost reales, în legislatura 1992-1996, deputat pe listele PD dar a demisionat pe data de 2 noiembrie 1992.

Marin Ionică a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 1992-2000, dar şi prefect al judeţului în perioada 2004-2005. De asemenea, el a fost şi consilier judeţean din partea PDL. De câțiva ani, Marin Ionică s-a retras din viaţa publică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata