Fost director CFR, arestat! Își obliga copiii să întrețină relații sexuale, îi filma și îi amenința cu moartea!

0

Un fost director CFR a fost arestat recent în urma unor plângeri depuse chiar de cei trei copii ai săi pe care îi obliga să întrețină relații sexuale, îi filma și îi amenința cu moartea. Calvarul prin care au trecut copiii (doi dintre ei încă minori) a durat mai bine de doi ani, timp în care tatăl lor, bărbatul care trebuia să îi îngrijească și să îi protejeze, i-a supus unor chinuri îngrozitpare.

Fostul director își obliga copiii să se uite la înregistrări deocheate cu el și mama acestora în timpul unor partide de amor. Mai mult, bărbatul obișnuia să îi pună pe băieți în genunchi în fața sa, îi obliga să îi pupe mâinile, și le aducea escorte, după care îi punea să întrețină relații intime, pe care le și filma. Cei trei băieți nu au mai rezistat și s-au hotărât să meargă la poliție ca să depună plângere împotriva tatălui lor.

CITEȘTE ȘI: SINUCIDERE SAU CRIMĂ? DOI COPII RĂMAȘI PE DRUMURI!

Calvarul copiilor a început după ce mama lor a murit

Calvarul copiilor a început în ianuarie 2020, după ce mama lor a murit și ei au rămas în grija tatălui. În 12 noiembrie 2022, Nicolae-Ciprian Vrânceanu, fostul director general al Telecomunicații CFR a fost reținut.

„S-a reţinut că, în perioada ianuarie 2020 – octombrie 2022, inculptatul – tată al celor trei persoane vătămate – le-a supus pe acestea la o serie de acte de natură a le pune în pericol dezvoltarea fizică, intelectuală şi, în primul rând, morală. Este vorba de o infracţiune de ameninţare – una dintre persoanele vătămate a fost ameninţată cu moartea – a obligat cele trei persoane să vizioneze o înregistrare video de natură a le pune în pericol dezvoltarea morală şi le punea să asiste la o serie de «şedinţe» în care le vorba despre lucruri de natură să le pună în pericol dezvoltarea morală.”, a declarat procurorul Radu Năstac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Bărbatul mai are încă cinci băieţi, din relaţii şi căsătorii anterioare, potrivit anchetatorilor şi există suspiciuni că s-ar fi comportat în acelaşi mod şi cu ceilalţi, acum cu toţii majori şi cu poziţii importante în societate.

Judecat într-un alt dosar

Nicolae-Ciprian Vrânceanu a fost trimis în judecată la data de 25 octombrie, la Tribunalul Bucureşti, de către procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, fostul director al Telecomunicaţii CFR SA ar fi încheiat zeci de contracte care nu ar fi fost necesare, prin care ar fi creat un prejudiciu de peste 3 milioane de lei. Înainte să lucreze la stat, Ciprian-Nicolae Vrânceanu a fost director la Romtelecom Covasna şi a fost implicat şi în politică.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata