Fost fotbalist FC Argeș – dispărut fără urmă! E de negăsit!

0

Chephas Malele, fost jucător al FC Argeș și actual atacant al clubului, este de negăsit de aproape o săptămână! Dan Petrescu se confruntă cu o situație destul de bizară în ultima perioadă, când mai mulți jucători nu s-au mai prezentat la antrenament și au plecat de la CFR Cluj fără să anunțe pe nimeni.

Acesta este și cazul africanului Malele, care vinerea trecută și-a făcut bagajele și a plecat acasă fără nicio notificare. Din câte se pare, acesta era nemulțumit despre glumele rasiste din lotul clujenilor, dar și de atitudinea tendențioasă a lui Dan Petrescu, potrivit gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: CU CINE VREA CROITORU SĂ RUPĂ BLESTEMUL? PRIMUL 11 ALES DE ANTRENOR ÎN MECIUL CU UNIVERSITATEA CRAIOVA!

„Eu sunt doar antrenor, întrebați conducerea despre Malele. Îi antrenez pe jucătorii care îmi vin la antrenament, iar el nu a mai venit”, a comentat Petrescu.

Chepas Malele a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști străini care au evoluat sub culorile alb-violete. În stagiunea 2020-2021, africanul a fost folosit de fostul antrenor Andrei Prepeliță

În stagiunea 2020-2021, africanul a apărut în 20 de partide pentru „vulturii violeți” și a marcat 18 goluri. Contribuția pe care a avut-o el a constituit argumentul principal pe care l-au avut piteștenii în misiunea lor de salvare de la retrogradare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata