Fost primar din Argeș, timp de 32 ani-dezvăluie: „Nu am renunțat la politică, pentru că am vrut eu. Nu am mai avut loc!”

0

Primarul Ion Dumitru a făcut recent o nouă postare pe facebook, trăgând un semnal de alarmă în ceea ce privește stadiul unor lucrări, de proastă calitate, precizând că nu va efectua recepția. Postarea a stârnit zeci de comentarii de felicitări, printre care și unul, mai puțin obișnuit, al fostei primărițe din comuna Coșești, Elisaveta Tudose.

Fostul primar din Coșești, cea care a condus comuna timp de 32 ani, a dezvăluit, într-un comentariu, cum „a fost nevoită” să renunțe la scaunul de primar. Fostul edil povestește că nu a renunțat din proprie inițiativă la funcție și nici la partidul din care a făcut parte, ci „nu a mai avut loc.” De asemenea, Elisaveta Tudose dezvăluie cum a primit chiar și vizite acasă, de la mai marii șefi, și cum i s-a transmis să facă un pas în spate. Ceea ce a durut.

„M-au rugat foarte multe partide, dar nu am trădat partidul de suflet.”

„Buna ziua, dle Primar Dumitru, Nu am renuntat la politica, pentru ca am vrut eu. Nu am mai avut loc, la alegerile trecute si totodata mi s-a trasmis, sa fac un pas in spate, datorita varstei. Chiar am primit vizita acasa, de catre sefi si am inteles foarte bine ce se vrea. Sigur, m-a durut foarte tare, pentruca muncisem alaturi de dtra, colegii mei, peste 2o ani. M-au rugat foarte multe partide, dar nu am tradat partidul de suflet. Pe aceasta cale, eu va multumesc tuturor colegilir, pentru modul cum am fost tratata, fiind singura femeie primar. COLEGI DE TOATA ISPRAVA. Va spun sincer, imi este dor de acele vremuri, sa fiu acolo la rezolvarea unor probleme, atst cat ma tine puterea . In prezent, am ceva probleme de sanatate, in sensul ca trebuie sa suport o operatie la un sold . Va urmaresc permanent si va apreciez pentru tot ce faceti. Va doresc, multa, multa sanatate si succes in activitatea dtra, de zi cu zi !

Sunt multumita, ca mare parte dintre consatenii mei nu m-au uitat, ba imi arata ca in continuare ma iubesc, asa cum de fapt si eu i-am iubit, timp de 32 de ani, cat am fost primar.”, este mesajul transmis de Elisaveta Tudose, fosta primărită de la Coșești.

„Ce mă surprinde, că vi s-a sugerat să faceți un pas înapoi! Noi ne amintim cu drag și respect de dumneavoastră!”

Ducele de Albota i-a răspuns fostei primărițe la mesaj, afirmând că îl surprinde că I s-a sugerat să facă un pas înapoi.  „Și noi v-am iubit! Ce ma surprinde, ca vi s-a sugerat sa faceti un pas înapoi! Noi ne amintim cu drag și respect de dumneavoastră! Multă sănătate!”, este mesajul transmis de Ducele de Albota.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata