Fostă legendă alb-violetă despre prestația FC Argeș: „Bine că n-am fost la stadion. Ce să văd? Înfrângerile?”

0

Aurel Ancuța, fost atacant la FC Argeș, este sceptic în ceea ce privește prestația alb-violețior în următoarele etape și susține că șansele lui Marius Croitoru sunt destul de mici pentru a schimba năravurile fotbaliștilor. De asemenea, fosta legendă s-a declarat dezamăgit de umilința înscasată de gruparea din Trivale în meciul cu Sepsi.

„Bine că n-am fost la stadion. Ce să văd? Înfrângerile lui FC Argeș? Să pierzi cu un asemenea scor e umilință, ar trebui să le dea de gândit celor care conduc destinele acestei echipe.

Fiecare antrenor vine cu strategia lui, lui Croitoru îi trebuie timp să pună ce vrea în practică, să vadă ce jucători va păstra în lot. Ne-a încântat cu meciul câștigat cu UTA (n.r. – 1-0, în deplasare), dar bănuiam că urmează un meci greu cu Sepsi. Bine, nici chiar să pierdem la scorul ăsta atât de mare.

Croitoru e un om real, a spus că se dă la o parte dacă nu lucrurile nu merg cum trebuie. Să vedem dacă va și pune în practică treaba asta. Sau poate că echipa va începe să joace mai bine. Dar sunt sceptic în ceea ce privește lucrul acesta” a spus Aurel Ancuța, în interviul acordat Gazetei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata