Foste glorii de la FC Argeş, premiate de suporteri

La aniversarea a 59 de ani de existenţă a clubului FC Argeş, suporterii alb-violeţi au organizat o întâlnire la care au fost invitate fostele glorii Nelu Ceauşu, Ilie Bărbulescu si Bogdan Argeş Vintilă. Doar primii doi au onorat invitaţia, însă Vintilă, care este antrenor se­cind la Viitorul Constanţa, a transmis gândurile sale bune. S-a cântat, s-au depănat amintiri, totul într-o atmosferă alb-violetă. Foştii fotbalişti au spus câteva cuvinte despre situaţia actuală a clubului:
Ilie Bărbulescu: „Îmi pare rău că FC Argeş nu mai este unde era odată“
Ilie Bărbulescu: „Sunt nişte ani încununaţi de glorie pentru FC Argeş, mă refer la cei înainte de Revoluţie şi perioada de după, când am participat în cupele europene. Au trecut anii, iar pe aici s-au perindat de-a lungul lor jucători de mare valoare. Îmi pare rău, dar de o perioadă de timp, nu mai este FC Argeş unde era odată, spre nemulţumirea adevăraţilor suporteri. Acum vremurile sunt total aiurea. Ce jucători erau odată la FC Argeş şi ce jucători sunt acum?! Ne zbatem în mocirla Ligii a II-a şi, una peste alta, mai avem şi emoţii!”.
Nelu Ceauşu: „Ne dorim ca FC Argeş să revină acolo unde-i este locul“
Nelu Ceauşu: „Îmi pare rău că din acest club de tradiţie din fotbalul românesc a mai rămas doar numele! Dar cu toţii, noi, foştii jucători, ne dorim ca această grupare să revină acolo unde-i este locul, pe culmile înalte ale fotbalului românesc, dar pentru asta şi noi trebuie să contribuim cu ceva. Atât noi, cât şi oamenii potenţi din punct de vedere financiar, precum şi autorităţile, cu toţii trebuie să ne unim forţele. La FC Argeş au fost multe frământări, care au dus la decăderea fotbalului argeşean. Dacă nu se va întâmpla aşa, încetul cu încetul, riscăm ca Argeşul să dispară de pe harta fotbalului românesc”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.