Fostul primar de la Țițești, Florian Rizea, nu are probleme cu Justiția – PRECIZARE

0

În materialul „ARGEȘ. PRIMAR CONDAMNAT LA PATRU ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!” publicat marți, 29 martie 2023, pe site-ul www.ziarobiectiv, s-a făcut referire în mod eronat la o altă persoană decât cea realmente privată de libertate. Facem precizarea că Florian Rizea, subiectul articolului nostru, persoana condamnată la patru ani de închisoare pentru infracțiuni de corupție nu are nicio legătură cu Florian Rizea, fostul primar al comunei Țițești în perioada 2008-2012. Persoana condamnată (care poartă același nume) este implicată într-un alt dosar, respectiv trafic de influență în care a fost judecată și cunoscuta Olga Panaete, acuzată că a promis că va interveni pentru un concurs de angajare organizat de DGASPC Argeș pentru o anumită sumă de bani.

Confuzia a venit din faptul că și fostul edil al comunei Țițești, Florian Rizea, a fost cercetat într-un dosar cu acuzații asemănătoare, însă, nu a fost comndat la închisoare cu executare. Prin urmare, subliniem, că între cei doi este numai o potrivire de nume, fostul primar al comunei Țițești fiind în libertate, problemele sale cu Justiția încheindu-se cu mult timp în urmă.

Precizăm că a fost o eroare umană și nu o acțiune intenționată și ne cerem scuze persoanelor afectate. Acest material de presă are rol de DEZMINȚIRE.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata