FOTBAL. Liceenii de la Curtea de Argeş, campioni judeţeni la Cupa Coca- Cola

22 de echipe de băieţi din judeţul Argeş au luptat pentru un loc în finala din Piteşti a Cupei Coca-Cola, cea mai importantă competiţie de futsal între licee din întreaga ţară, organizată de Gazeta Sporturilor. În ultimul act, care s-a disputat ieri, în Sala Sporturilor, s-au înfruntat Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” şi Liceul Tehnologic Forestier Curtea de Argeş.  La capătul unui meci strîns, Liceul Tehnologic Forestier Curtea de Argeş a reuşit să se impună, scor 3-1, şi să treacă mai departe în fazele regionale ale competiţiei. Acolo unde, alte 6 echipe (trei de băieţi şi trei de fete) au ajuns deja şi îşi aşteaptă adversarele. Pe lîngă directorii DJST Argeş – Laurenţiu Achimescu şi Adrian Bughiu – in calitate de parteneri, la partidă au asistat Adrian Dulcea şi Cătălin Barbu, antrenorul, respectiv managerul lui FC Argeş, care au fost şi cu ochii după tinere talente, împreună cu Marius Priseceanu, ex-FC Argeş şi Dinamo. Iar printre oamenii din tribună s-au regăsit şi primarul oraşului, Tudor Pendiuc, însoţit de o delegaţie de la Bruxelles, venită să viziteze Piteşti – Oraşul Sportiv European în 2013.

Cupa Coca-Cola, care a adunat la start 459 de echipe din aproape 400 de licee din întreaga ţară, continuă cu faza pe oraşe şi, mai apoi, cu fazele regionale, programate în perioada aprilie-mai la Oradea, Iaşi, Tg. Mureş, Piteşti.

La turneul final de la Bucureşti (25-26 mai) vor participa 6 echipe de băieţi şi 6 de fete (cîte două din Capitală şi cîte una din fiecare centru de joc din ţară), care vor lupta pentru titlu de campioană a României la futsal, la nivel de licee, dar şi pentru marele premiu. Cîştigătorii vor intra în cantonamentul de la Mogoşoaia, locul unde se pregătesc şi ”tricolorii” lui Piţurcă, şi vor fi răsplătiţi şi cu tablete din partea sponsorului principal.

Echipele calificate pînă acum în fazele regionale ale Cupei Coca-Cola:
Argeş: Liceul Tehnologic Forestier Curtea de Argeş – băieţi;
Constanţa: Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu (Năvodari) – băieţi; Colegiul Naţional de Artă Regina Maria – fete;
Sibiu: Liceul Teoretic Onisifor Ghibu – băieţi; Colegiul Naţional Octavian Goga – fete;
Suceava: Colegiul Tehnic Latcu-Vodă – băieţi; Colegiul Tehnic Latcu-Vodă – fete.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.