Fotbal pe plajă în Tudor Vladimirescu

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş continuă şi vara aceasta competiţiile estivale adresate publicului larg. Astfel, în perioada 14-22 iulie, la baza de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu se va derula „Cupa de Vară“ la fotbal pe plajă, table, rummy şi şah. Principalul punct de atracţie va fi campionatul de fotbal pe plajă, iar noutatea pentru anul acesta va fi posibilitatea de a avea echipe mixte. „Competiţia se va juca atât la feminin, cât şi la masculin. În plus, vor exista şi echipe mixte, formate din trei băieţi şi două fete“, anunţă Alice Florea, inspector în cadrul DJTS Argeş.
Concurs de tricouri ude
Pentru toate competiţiile care se  vor desfăşura la Cupa de Vară, organizatorii, în speţă DJTS Argeş, împreună cu Primăria Piteşti, SCM Piteşti şi AJF Argeş, vor oferi câştigătorilor premii care vor consta în cupe, diplome şi tricouri. Mai mult, la finalul meciurilor la fotbal pe plajă, se va organiza un campionat de tricouri ude, care va desemna cea mai frumoasă jucătoare.
Taxă de garanţie pentru fotbalul pe plajă
Înscrierile pentru „Cupa de Vară“ se pot face până pe 13 iulie, la sediul DJTS Argeş sau la sediul AJF Argeş, cu precizarea că nu se va percepe taxă de participare. Cu o singură excepţie, care va fi aplicată la fotbalul pe plajă. „Nu va exista taxă de participare. Numai la fotbalul pe plajă se va cere o taxă de garanţie pentru fiecare echipă înscrisă în campionat, care va fi restituită integral la finalul competiţiei. Asta în ideea în care dorim să se evite situaţiile din ediţiile precedente, când o parte dintre echipe s-au prezentat doar la primele meciuri, după care au abandonat competiţia“, explică Alice Florea. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.