Fotbal. Remiză la Mioveni

Echipa pregătită de Flavius Stoican n-a putut învinge ultima clasată din serie, şi nu i-a putut oferi primarului Ion Georgescu de ziua lui, cele trei puncte promise cu o zi înainte.

CS Mioveni şi F.C. Olt au oferit în etapa a XXII-a un meci cu de toate: patru goluri, penalty, o bară, ocazii incredibile ratate, o accidentare gravă, nouă cartonaşe galbene şi unul roşu. Meciul a început furibund, aşa cum avea să fie în majoritatea lui. În minutul 4, fostul jucător al Universităţii Craiova, Dragoş Firţulescu a reuşit un golazzo, vole spectaculos de la 16 metri în vinclu, şi F.C. Olt era în avantaj: 1 – 0. Apoi Matei a şutat în bară de la 10 metri din poziţie foarte bună, irosind desprinderea la 2 – 0, după care Dragalina a transformat un penalty acordat pentru faultul portarului Bugiu asupra lui Arnăutu. A fost al patrulea penalty transformat de Dragalina în acest retur de campionat pentru CS Mioveni. Oaspeţii au trecut iar în avantaj prin golul lui Marius Matei care a reluat cu capul de la 8 metri: 1 -2, scor la pauză.  Scorul final a fost stabilit de Mihai Vintilă în minutul 79, care a reluat cu capul din 7 metri o centrare venită din corner.

Trei suporteri, doi jandarmi,  şi un accidentat grav: Cruşoveanu

Arbitrul Eduard Constantinescu din Craiova a scos de nouă ori cartonaşul galben, odată pe cel roşu eliminându-l pe Dancu în minutul 80, şi a acordat corect penalty în minutul 14 pentru gazde. În minutul 34 Cruşoveanu a căzut rău şi s-a lovit la coloană. Nu mai putea mişca mâna dreaptă şi a fost schimbat imediat. F.C. Olt a fost susţinută la Mioveni de trei suporteri care au fost păziţi în tribună de doi jandarmi.

Chiar dacă F.C. Olt ocupă ultimul loc al clasamentului, antrenorul Dan Porescu nu este îngrijorat că echipa lui va retrograda. „Conform regulamentului, povestea cu retrogradarea de pe locul 12 este o gogoriţă… Citiţi ROAF-ul şi vedeţi de ce…”, spunea tehnicianul de la F.C. Olt, care al aflarea rezultatului partidei de la Baia Mare, 2 – 1 contra celor de la F.C. Argeş a comentat: „Pentru noi era anticipat acest rezultat. Cum spuneţi că şi în Piteşti mulţi ştiau F.C. Argeş va pierde, şi noi auzisem astfel de zvonuri! Păcat de faptul că nu toate echipele nu-şi apără corect şansele şi fac anumite jocuri de culise…

Flavius Stoican:” Mijlocaşul Robert Boboc este în primii cinci jucători de Liga I!”

„Din punct de vedere al jocului, rezultatul este echitabil; în prima parte F.C. Olt a avut mai multe ocazii clare de gol, şi putem spune că am avut noroc. În repriza a doua am dominat, însă rolurile s-au inversat şi noi am fost lipsiţi de şansă. Aşa cum am mai spus, F.C. Olt nu este o echipă de ultimil loc, dar le lipsesc punctele pe care la meritau. Absenţa lui Robetr Boboc a contat foarte mult; este un jucător de marec perspectivă, şi nu exagerez cu nimic atunci când spun că la oar actuală este ca valoare în primii cinci jucători din ţară, care poate evolua în Liga I!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.