Fotbalist celebru reclamat de o angajată! Acuzații grave!

0

Fotbalist celebru reclamat de o angajată! Acuzații grave!

Un fotbalist celebru a fost reclamat de o fostă angajată care îi cere despăgubiri de 368 mii euro, acuzându-l că a exploatat-o aproximativ doi ani. Concret, femeia acuză că a fost angajată fără forme legale și că a muncit zi lumină, fără pauze de odihnă.

CITEȘTE ȘI: UN PITEȘTEAN ȘI 13 ROMÂNI AU TERORIZAT CALIFORNIA! ANCHETĂ FBI ÎN ARGEȘ!

Mai mult, femeia, angajată casnică, îl acuză pe fotbalist că a obligat-o să muncească până cu două săptămâni înainte să nască, fără a-i plăti nicio oră suplimentară. Este vorba despre Neymar, fostul atacant al PSG, care a fost reclamat de fosta sa angajată, în vârstă de 35 ani.

„Neymar a profitat de situaţia precară a clientei noastre pentru a-i impune condiţii de muncă nedemne, încălcând cele mai elementare reguli ale dreptului muncii.”, au declarat avocaţii reclamantei. Aceştia spun că i-au trimis o înștiințare lui Neymar pentru a încerca să rezolve situaţia pe cale amiabilă, dar nu au primit încă un răspuns.

Notându-şi orele de lucru într-un carnețel, brazilianca arată că lucra 60 de ore pe săptămână, cu 20 de ore mai mult decât norma standard de lucru pentru un angajat la domiciliu și îl acuză pe fotbalist de un regim de muncă infernal, neplata orelor suplimentare şi lipsa concediilor plătite sau a asigurărilor medicale.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata