Fotbalist CS Mioveni – în mijlocul unui scandal intim! Anunțul soției sale!

0

Bogdan Rusu, fost atacant al CS Mioveni, a rămas fără acces la conturile de pe rețelele de socializare, iar hackerii îi cer 1.500 euro pentru a nu publica fotografii intime și pentru a le recupera. Soția fotbalistului cerut ajutorul internauților pentru a rezolva situația nefericită, dar acest lucru este destul de imposibil din cauză că toate datele au fost schimbate.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA: „STADIONUL NU O SĂ FIE PENTRU JEAN VLĂDOIU, CI PENTRU PITEȘTENI!”

„Sunt modificate toate datele personale inclusiv numărul de telefon, parola și tot ce tine de intimitate. Este vorba de hackeri care șantajează pentru sume mari de bani, nu de o joacă…”, este mesajul soţiei lui Bogdan Rusu.

Rusu ar putea reveni la Mioveni

Bogdan Rusu a fost transferat în vară la FCSB, dar, potrivit presei sportive, acesta ar putea reveni la Mioveni în următoarea perioadă. Lipsa de rezultate din ultima perioadă, se pare că stă la baza unei decizii luate de Gigi Becali, patronul cubului roș-albastru, de a renunța la serviciile jucătorului FCSB.

„Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi. Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el”, a declarat Gigi Becali, conform Digisport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata