ziarobiectiv.ro

Fotbalistul Hidișan spera că va învinge boala. Detalii cutremurătoare!

0

Vestea că suferă de o boală cruntă și aproape fără leac a venit ca un trăznet în urmă cu mai bine de un an, atunci când Florin Hidișan a aflat că suferă de cancer la stomac cu metastaze la ficat. Fostul fotbalist de Liga 1 a sperat tot timpul că va învinge boala și s-a menținut optimist tot acest timp, pe perioade de chimioterapie cu suferințe și dureri crunte. Însă, curând, s-a ajuns la concluzia că în România nu poate primi tratamentul salvator.

CITEȘTE ȘI: NICOLAE DICĂ MESAJ PENTRU FOSTUL COLEG DE LA FC ARGEȘ RĂPUS DE CANCER!

Ajunsese sa cântărească 43 de kilograme. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată și se adunaseră circa 20 de mii de euro. Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe.
Pentru sprijinul lui Florin Hidișan se adunaseră 20.000 de euro din donații în cadrul campaniei „Inima Sportului”, inițiată de GSP. Sora lui Florin, Elena, le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat pe fostul fotbalist.  Însă, în ultimele săptămâni, boala s-a agravat rapid și nu a mai fost timp de tratamente în străinătate. Florin Hidișan slăbise enorm și ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme. În cele din urmă, azi dimineață, corpul i-a cedat. Rămas bun, Florin Hidișan! Drum lin printre stele!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata