François Pétry este noul Director General al Holcim România

François Pétry, francez, în vârstă de 47 de ani, a fost numit în funcţia de Director General al Holcim România începând cu 1 februarie 2014, în locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est.

François Pétry, în prezent Manager General Agregate în cadrul Holcim Franţa, s-a alăturat Grupului în 2008 în funcţia actuală. Anterior a lucrat într-o companie de construcţie de drumuri timp de nouă ani, iar apoi, timp de opt ani, a deţinut funcţia de Manager General în industria deşeurilor. François are o diplomă în Inginerie de la ParisTech, Ecole Nationale Superieure d’Arts et Metiers, precum şi un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).
“România este una dintre cele mai importante pieţe ale Grupului Holcim din Europa, având un potenţial semnificativ de creştere, astfel că sunt entuziasmat să preiau acest nou rol care aduce cu sine numeroase provocări, într-un mediu în plină dezvoltare. Nu va fi o misiune uşoară, deoarece economia încă îşi revine de pe urma crizei mondiale, dar ştiu că avem aici toate ingredientele necesare pentru a continua pe acelaşi drum de succes: oameni talentaţi şi devotaţi, dar şi unităţi de producţie moderne şi eficiente. Îi mulţumesc lui Daniel pentru modul în care a condus compania în ultimii trei ani şi pentru echipa minunată pe care o lasă în urmă. Îmi asum angajamentul de a ne îmbunătăţi în continuare rezultatele şi de a păstra poziţia Holcim România ca una dintre cele mai respectate şi atractive companii din industria construcţiilor, o companie care creează valoare pentru toate părţile interesate, de la angajaţi la clienţi, parteneri şi comunităţi”, a declarat François Pétry.
În ultimii trei ani, Daniel Bach, elveţian, în vârstă de 50 de ani, a condus filiala Holcim din România în una din cele mai dificile perioade economice ale companiei. În noul său rol de Area Manager pentru Asia de Sud-Est, va fi responsabil de filialele Holcim din Indonezia, Tailanda, Filipine, Vietnam, Malaiezia şi Singapore.
 „Misiunea mea de a conduce Holcim România a fost plină de provocări şi o experienţă memorabilă. Am avut ocazia de a lucra cu oameni dedicaţi, ambiţioşi şi pasionaţi. Sunt onorat că am fost liderul acestei echipe minunate de profesionişti cărora aş dori să le mulţumesc pentru tot ce am realizat împreună. Holcim România este o companie cu fundamente solide: procese de producție de ultimă generație, cele mai bune servicii pentru clienţi şi parteneriatul real cu comunităţile în care operează şi în care are o contribuţie semnificativă. Datorită tuturor acestor atuuri, am deplină încredere în viitorul Holcim România”, a declarat Daniel Bach.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.