Fructele medicament de toamnă! Remedii și rezultate miraculoase!

Fie că sunt comestibile, fie sălbatice, castanele pot avea uimitoare beneficii pentru sănătate. Află cum să prepari leacuri cu castane. Extractele din castane sunt folosite pentru a prepara un supliment alimentar popular în toată lumea care este folosit, de obicei, pentru a îmbunătăți circulația sangvină și pentru a reduce inflamațiile din corp. Principala substanță activă pe care o conține scoarța castanelor este esculina, care a fost studiată pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate.

Leacuri cu castane pentru varice

Extractele din castan sălbatic pot ameliora simptomele insuficienței venoase cronice, afecțiune caracterizată printr-un flux sanguin slab către venele picioarelor. Suplimentele alimentare care conțin esculină ajută la creșterea fluxului de sânge în vene, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Leacurile cu castane elimină apa în exces

S-a constatat că extractele din castane luate intern reduc inflamația.

Leacuri cu castane pentru hemoroizii

Proprietățile antiinflamatoare ale extractului de castan pot ajuta la ameliorarea simptomelor hemoroizilor prin reducerea umflăturilor în venele afectate.

Castanele comestibile

Castanele comestibile conțin săruri de potasiu, fier, magneziu, cupru, zinc şi vitamina C. Și din ele se pot prepara leacuri cu castane. Castanele comestibile sunt un remediu bun pentru diaree. Stimulează digestia și au efect antiseptic asupra tubului digestiv. Se recomandă în alimentaţia celor ce suferă de afecţiuni cardiovasculare şi renale.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.