Funcții noi lansate de WhatsApp! Vești bune pentru utilizatori!

0

Funcții noi lansate de WhatsApp! Vești bune pentru utilizatori!

Vești bune pentru utilizatori după ce reprezentanții WhatsApp au anunțat că lucrează la o funcție care le va permite să partajeze fișiere fără fir între dispozitive care se află în imediata apropiere unul de celălalt. Potrivit rapoartelor, WhatsApp dezvoltă această funcție atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iPhone.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. LUPTĂTOR MMA – ARESTAT! CRIMA CARE A ÎNGROZIT O COMUNĂ ÎNTREAGĂ!

Versiunea beta (2.24.2.2.20) a WhatsApp pentru Android a introdus deja funcția de partajare a fișierelor, iar pentru a partaja fișiere fără fir, ambele dispozitive trebuie să aibă ecranul Nearby People deschis, iar dacă dispozitivele nu se află în imediata apropiere, atunci nu se vor putea vedea reciproc.

Această nouă funcție din WhatsApp va suporta fișiere de până la 2GB și că este în prezent testată intern. Se pare că această metodă de partajare a fișierelor va fi deosebit de utilă pentru partajarea fișierelor între dispozitivele Android și iPhone.

Pentru alte dispozitive, cum ar fi telefoanele Android care utilizează Quick Share sau iPhone-urile care utilizează AirDrop, metodele native de partajare a fișierelor sunt în continuare mai ușor și mai rapid de utilizat. Quick Share pentru Android a fost combinat recent cu Nearby Share, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Se așteaptă ca ea să fie implementată pentru utilizatorii WhatsApp în cursul acestui an.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata