Furt în Biserica Sf. Gheorghe! Unul dintre cei mai cunoscuți hoți din Pitești – înapoi după gratii!,

0

Dumnezeu nu i-a ajutat unuia dintre cei mai cunoscuți hoți de buzunare din Pitești și a fost prins după o serie de furturi, ultimul comis în Catedrala Sf. Gheorghe din centrul Piteștiului. Din primele informații, acesta a intrat fără scrupule în biserică, a văzut geanta unei femeie și „s-a servit” cu 300 lei din portofelul acesteia. Doar că… nu era la prima abatere. În mai puțin de două zile a reușit să păcălească un copil de 18 ani și o bătrână de 90 ani pe care i-a „ușurat” de sume considerabile, tot în zona centrală.

Din fercire, acesta a fost prins de mai multe forțe de ordine și predat Poliției. În urma cercetărilor s-a stabilit că O.V., unul dintre cei mai prolifici hoți de buzunare, era la baza furturilor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații, cunoscând și lista lungă de infracțiuni comise, a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

„În ziua de 05 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt (două acte materiale), aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 62 de ani, din Pitești, cu antecedente penale.
Din probatoriul administrat în cauză, s-a stabilit că în zilele de 03 și 04 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi sustras din bagaje, sume de bani, cauzând un prejudiciu de 250, respectiv 170 de lei.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ulterior, în ziua de 06 noiembrie a.c. acesta a fost prezentat în fața instanței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, pentru probarea întregii activități infracționale”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata