Gabriela Firea explică episodul Jerusalema. ” Soțul a insistat să dansăm și să ne filmăm, eu nu am fost de acord”

După ce, la sfârșitul lunii august fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de socializare un filmuleț în care încearcă să danseze cu soțul său pe melodia „Jerusalema”, ieri aceasta a adus și explicații. Aceasta a declarant că soțul a insistat să posteze, ea nefiind de acord.

“Eram singuri acasă, copiii erau la mare cu mama și cumnata mea, sora soțului, eram în curte la vecini, nu eram pe prispa noastră, ca să zic așa, eram la vecini. Mie plăcându-mi foarte mult această piesă am dat-o pe Youtube la telefon, soțul atunci a auzit-o și a spus că e superbă, cum de nu am știut-o, și eu i-am zis că eu dau drumul muzicii la radio dimineața și sunt la curent cu toate topurile muzicale.

Și mi-a zis: A, te invit la dans! Și binențeles… Soțul a insistat să o postăm. Puteți să-l luați să vă confirme, eu nu am fost de acord. Nu ne certăm acum, vă dați seama, suntem amândoi la a doua căsătorie și știm mai bine”, a declarat Gabriela Firea, potrivit realitateadebucuresti.net.

Jerusalema este o melodie lansată la sfârșitul lui 2019 în Africa de Sud de către formația Master KG. Melodia a devenit un adevărat fenomen fiind dansată de milioane de oameni. Mai mult, s-a ajuns până acolo încât se organizează cursuri speciale pentru a învăța dansul Jerusalema.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.