„Găinar” băgat la zdup de polițiști! Ce a făcut?

0

În ziua de 09 martie, poliţiştii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de _furt (două acte materiale)_, și au reținut un bărbat de 64 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ACUM! SENTINȚĂ FINALĂ PENTRU CRIMINALUL DE LA BASCOV! CÂȚI ANI DE ÎNCHISOARE VA FACE PENTRU CĂ A OMORÂT CINCI OAMENI?

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 19 februarie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras trei parfumuri din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei. De asemenea, în ziua de 09 martie a.c., în jurul orei 12:00, același bărbat ar fi sustras o geantă de laptop, conținând obiecte de papetărie, aparținând unui client al magazinului, din locul destinat depozitării de bagaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata