GALA AOA Argeș 2023-ediție aniversară! Când va avea loc?

0

GALA AOA Argeș 2023-ediție aniversară! Când va avea loc?

Asociația Oamenilor de Afaceri organizează GALA AOA Argeș 2023, ce va avea loc joi, 14 decembrie 2023, la Hotel Ramada Pitești – sala Ballroom. Ediția din acest an a evenimentului va marca împlinirea a 20 ani de la înființarea Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș (AOA Argeș).

CITEȘTE ȘI: MII DE PITEȘTENI CONDAMNAȚI SĂ STEA ÎN BEZNĂ ȘI FRIG! CEZ DOARME!

„Vor fi alături de noi, reprezentanți ai celor mai importante companii din județ și din țară, reprezentanții start up-urilor înființate în cadrul proiectelor implementate de AOA Argeș, oficialități locale, lideri ai organizațiilor patronale din țară, presă.

Gala, așa cum îi spune și numele, este unul din evenimentele de top ale județului și se constituie în cadrul ideal în care să facem bilanțul activității din anul ce se va încheia, să îi nominalizăm pe cei mai buni dintre noi, să ne stabilim noi țeluri, să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși decât noi, și toate acestea într-un cadru festiv.”, transmit reprezentanții AOA Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata