„Gala sportului școlar argeșean” a celebrat, ieri, 7 decembrie, spiritul sportiv și excelența în educație!

0
„Gala sportului școlar argeșean” a celebrat, ieri, 7 decembrie, spiritul sportiv și excelența în educație!
Cei mai dedicați profesori de educație fizică și sport din Argeș, dar și antrenori pentru juniori, au fost premiați pentru activitatea din 2023. Pe podium s-au aflat toți cei care au avut rezultate notabile în competiții și olimpiade școlare.
Au fost prezenți la seara festivă reprezentanții din administrația locală și județeană. Alături de gazdă, inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână și administratorul public al Municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor.
În numele municipalității, administratorul public a transmis un mesaj de susținere necondiționată a sportului de masă și de performanță: „Piteștiul este orașul care a dat mulți campioni! Obiectivul nostru, ca administrație, este acela de a asigura o infrastructură sportivă calitativă pentru desfășurarea antrenamentelor și a competițiilor, așa încât tinerii și profesorii sau antrenorii lor să poată construi strategii pentru performanță! Suntem mândri de olimpicii noștri, de profesori, avem speranța că rămânem una dintre cele mai bune pepiniere de sportivi pentru toate sporturile, de la echipă la individual!”
Dumitru Tudosoiu: „A fost o seară memorabilă pentru toți profesorii de educație fizică și sport, pentru toți cei care antrenează și descoperă talentul juniorilor argeșeni!”
„A fost o seară memorabilă pentru toți profesorii de educație fizică și sport, pentru toți cei care antrenează și descoperă talentul juniorilor argeșeni! Este un eveniment prin care le sunt recunoscute meritele în plasarea sportului în cadrul disciplinelor de excelență în educație! Le doresc ca 2024 să fie la fel de plin de rezultate și trofee!”, a subliniat și inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu.
„Gala sportului școlar argeșean” s-a aflat la a III-a ediție și a fost organizată de Comisia Județeană Argeș a Profesorilor de Educație Fizică și Sport.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata