Gelos din cale aparte – „a câștigat” două dosare penale!

0

Un tânăr de 24 ani, îndrăgostit lulea de o puștoaică de 16 ani, a fost caza pentru o zi în spatele gratiilor din cauză că nu a putut să treacă peste despărțire și i-a furat telefonul fostei iubite. Din primele informații, se pare că acesta a plecat de la Ciomăgești, unde își are locuința, a mers la Bradu, unde copila stă în chirie, iar după o serie de discuții, acesta, gelos din cale afară, i-a furat telefonul copilei.

Fata nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la 112, iar în scurt timp, tânărul a fost prins de oamenii legii și dus la audieri. Din câte se pare, în urma audierilor, de la tâlhărie, bărbatul s-a mai ales cu o învinuire: act sexual cu minor. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost pus sub control judiciar de către magistrații argeșeni.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și act sexual cu minor în formă continuată, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Ciomăgești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara de 28 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras, prin acte de violență, telefonul mobil al concubinei sale de 16 ani. Pe parcursul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În ziua de 29 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata