Gelu Tofan: „M-am încăpățânat să mai rămân viceprimar (…) Trebuie să continui și cu al doilea madat.”

0

Gelu Tofan, viceprimarul municipiului Pitești a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de municipalitate, despre proiectul Spitalului Municipal și despre cum va arăta acesta. Viitorul Spital Municipal va avea 250 de paturi și diverse specialități, cu spitalizare continuă și de zi iar valoarea investiției se va ridica la suma de 119 milioane euro.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE LA SIMFONIA LALELELOR! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

„Spitalul Municipal Pitești este proiectul pentru care m-am încăpățânat să mai rămân viceprimar până la finalul mandatului. Știu sigur că nu voi termina, așa că trebuie să continui și cu al doilea mandat. Aveți imagini, în premieră cu viitorul Spital Municipal care va fi pe strada Depozitelor, pe un teren generos de peste șapte hectare. Va fi și o parcare foarte mare, un alt proiect al nostru, un park ride. Spitalul va avea subsol, demisol, parter și patru etaje.

Unitatea spitalicească, proiectată după ultimele norme europene, va avea 250 paturi (se pot suplimenta până la 500, la cerere), cu diverse secții și ambulatoriu integrat. Vor exista secții de: neurologie și neuro-recuperare, oncologie, cardiologie, oftalmologie, gastroenterologie, diabet, ATI, laborator de analize, radioterapie, tomograf, RMN și îndrăznim să credem că vom avea și o secție de mari arși.

Imediat după ce vom aproba studiul de fezabilitate, care va intra în ședința de Consiliu Local din luna aprilie, vom demara PUZ-ul. Costul total pentru construcție este de 97 milioane de euro, iar suma totală cu echipamente și aparatură se ridică la 119 milioane de euro. Cred că împreună cu domnul primar suntem pe calea cea bună, vom găsi și sursa de finanțare. Dacă nu, poate se găsește un coleg de-al nostru politician care să vină și să ne ajute cu sursa de finanțare.”, a anunțat viceprimarul municipiului Pitești, Gelu Tofan.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata