Gelu Tofan și-a făcut propria grupare în CL Pitești. A numit-o pol de dreapta!

0

Gelu Tofan, viceprimarul numit în această funcție de PNL în urma alegerilor din septembrie 2020, s-a lepădat de partid dar nu și de liberalism. Recent, acesta ne-a declarat că, după ce a fost exclus din PNL a ales să pună bazele unui pol de dreapta în Consiliul local și să ajute la bunul mers al urbei, folosindu-se de câțiva consilieri: o altă colegă exclusă din PNL, notarul Ana Stan, dar și doctorul Tiberiu Irimia și membrii PMP Dănuț Dinu și Sorina Coman. Motivele pentru care vicele Tofan a luat această decizie, le-a explicat, pe larg în cadrul unei postări a unei emisiuni la o tleviziune locală.

”Încă de la schimbarea conducerii PNL Argeș am simțit în permanență o hărțuire, nu o hărțuire fizică și mai mult, așa, psihologică, prin care mi s-a sugerat să las locul liber la primăria Pitești, cel de viceprimar. Lucru pe care nu l-am făcut, am și motivat la momentul respectiv și probabil acesta este motivul principal pentru care eu sunt în permanență atacat cu această excludere.”

La scurt timp după numirea sa în funcție, liberalii au început să îl acuze pe Gelu Tofan că nu mai reprezintă interesele partidului care l-a pus în funcție, ci pe cele ale adversarilor de la PSD. Dacă în 2020 majoritatea era reprezentată în consiliul local de PNL și USR, în momentul de față, aceștia sunt în minoritate. Este și acesta un aspect care a cântărit în decizia de excludere a lui Tofan din partid, chiar dacă acesta a militat pentru realizarea unor proiectele liberale din campanie.

CITEȘTE ȘI: CU CINE VREA CROITORU SĂ RUPĂ BLESTEMUL? PRIMUL 11 ALES DE ANTRENOR ÎN MECIUL CU UNIVERSITATEA CRAIOVA!

„Am fost acuzat că sunt pesedist, dar eu nu sunt pesedist.”

„Am fost acuzat că sunt pesedist, dar eu nu sunt pesedist. Sunt un om care țin cu cetățeanul și sunt un om care vrea să treacă orice proiect de care piteșteanul are nevoie. Și de aceea m-am luptat și eu să îmi implementez proiectele mele dar în același timp să susțin și celelalte proiecte propuse de primarul Cristian Gentea. Ca atare, toate aceste rezultate pozitive au fost interpretate de unii din colegii mei ca fiind în favoarea primarului. Dar nu este adevărat. Primăria a devenit efervescentă la propriu, se lucrează foarte mult, stăm și în afara orelor de program dacă este nevoie, uneori chiar și sâmbăta și duminica. Este o muncă asiduă. Suntem și la primul mandat, vrem să demonstrăm că îl merităm și pe al doilea”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata