Gentea a pus stop gafelor lui Prepeliță! „Uită de actele grave de indisciplină! Să rămână să antreneze portarii”

0

Andrei Prepeliță doar s-a plâns și nu a adus niciun beneficiu echipei din Trivale a declarat Cristian Gentea, primarul municipiul Pitești și artizanul redobândirii brandului alb violet pentru piteșteni. Edilul a declarat pentru presa centrală că Prepe nu a fost dat afară la ordin ci a fost o decizie luată în urma rezultatelor slabe obținute în actualul sezon competițional.

„Nu imi place sa intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Vad că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului. A facut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok! A salvat echipa și a dus-o apoi în play off, dar se dorește trecerea la un alt nivel.

Asta și-a dorit Consiliul director. Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club. Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii.

Și ce vedem? Unii dintre ei nici macar nu mai prind lotul. Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit. Să stea să antreneze portarii. Însă, nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?”, a spus Cristian Gentea, în exclusivitate pentru ProSport.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata