Gentea: „Baschetul merge bine, voleiul merge mai puțin bine, fotbalul merge prost!”

0

„Baschetul merge bine, voleiul merge mai puțin bine, fotbalul merge prost!” a descrist primarul Cristian Gentea activitatea echipelor sportive de la FC Argeș. Baschetbaliștii piteșteni au avut un parcurs foarte bun în acest an, înregistrând în mare parte victorii, iar voleibalistele s-au menținut în printre primele în clasament. În schimb, fotbaliștii alb-violeți au avut un parcurs slab, reușind să încheie anul pe locul 15 în Liga 2.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN FAMILIA LUI ADRIAN MUTU! DOLIU IMENS!

„Baschetul merge bine, voleiul merge mai puțin bine, fotbalul merge prost. Noi, partea de infrastructură o asigurăm. Ieri, am înlăturat și ultimul stâlp de la nocturnă. Practic suntem pe final” a spus Cristian Gentea.

De asemenea, edilul Cristian Gentea a mai spus că anul viitor se anunță a fi unul plin de evenimenta la noua sală polivalentă. „Dacă vorbim despre Pitești Arena vor fi, cred, că la fel de multe (n.r. – evenimente). Vom avea campionat european de baschet under 20 în vară, vom avea competiții de handbal, și feminin, și masculin. Chiar acum, la sfâșitul anului, avem Trofeul Carpați. Pe partea aceasta stăm foarte bine. Avem foarte multe competiții” a spus Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata