Gentea către Mihăilescu: „Sunt șapte metri între dumneavoastră și biroul meu. De ce nu ați venit să discutăm?”

0

Mihai Mihăilescu, unul dintre viceprimarii municipiului Pitești, s-a plâns că o parte dintre proiectele propuse de către USR pentru bugetul municipiului, iar edilul Cristian Gentea i-a explicat punctual de ce nu s-a putut. Useriștii au propus 5 milioane de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate, dar și alte proiecte care nu sunt prioritare în acest moment. Primarul Cristian Gentea i-a explicat că, deși sunt șapte metri între biroul său și al vicelui, Mihăilescu nu a venit niciodată să discute.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

„Sunt șapte metri între dumneavoastră și biroul meu. De ce nu ați venit să discutăm? Cu trenul metropolitan, să pui 50 miliarde, nu sunt de acord. Parcările de bicilete am spus nu acum, dar o să luăm în discuție. Veniți să vedeți la audieri câți vin pentru parcări rezidențiale. Dumneavoastră aveți una la șase luni. Cu podurile, credeți că nu aș vrea? Malurile sunt ale Direcției Apelor” a fost replica primarului Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata