Gentea despre deschiderea Bazinului Olimpic: „Mi se pun prea multe bețe-n roate!” De ce se teme primarul?

0

Gentea despre deschiderea Bazinului Olimpic: „Mi se pun prea multe bețe-n roate!” De ce se teme primarul?

„Incredibil! Gândim la fel. Am început să mă tem și eu de chestia asta. Nici noaptea nu dorm, mă gândesc la treaba asta. M-am gândit și eu la acest lucru, deși am avut o relație instituțională corectă cu domnul Olar. Sper să nu fie așa, dar prea mi se pun prea multe bețe în roate. Sunteți prima persoană care ați spus cu voce tare ce gândesc și eu”. Aceasta a fost replica primarului Cristian Gentea după ce a fost întrebat în conferința de presă dacă crede că i se pun bețe în roate prin amânare eliberării avizului de la ISU astfel încât să nu poată deschide publicului larg activitatea în bazinul olimpic recent reabilitat. Vizați de suspiciune: prefectul Radu Perianu și consilierul său, Bogdan Olar, fost șef ISU Argeș.

CITEȘTE ȘI: CUM VA ARĂTA NOUL SPITAL MUNICIPAL DIN PITEȘTI! VIDEO DE EXCEPȚIE!

 Eu nu am dus cu mine la Prefectura Argeș și activitatea ISU Argeș

„Tragedia de la Colectiv ar fi trebuit să schimbe, cel puțin, gândiri în România! Nu s-a întâmplat așa și regret.” a scris pe pagina de facebook Bogdan Olar, fost inspector șef al ISU Argeș, actual consilier personal al prefectului Radu Perianu.

„Am văzut declarația domnului primar al Municipiului Pitești, Cristian Gentea, care a făcut referire la activitatea mea, la pensionarea mea și a legat aceste lucruri de îngreunarea obținerii unei autorizații de securitate la incendiu pentru Bazinul Olimpic. Eu nu am dus cu mine la Prefectura Argeș și activitatea ISU Argeș. Cele două instituții sunt entități separate. ISU emite autorizațiile, iar Prefectura nu este implicată sub nicio formă în eliberarea acestora. Prefectura nu face parte din fluxul decizional. Nu este nici măcar înștiințată care autorizații se emit și care nu.

Da, ca orice cetățean sunt și eu interesat de respectarea legii și a normativelor. Toți suntem de acord că este obligatoriu ca ceea ce s-a întâmplat la Colectiv să nu se repete la noi în județ sau în altă parte. Aici cred că îmi dă dreptate chiar și domnul Cristian Gentea. Dacă îmi acceptă un sfat, că tot am colaborat bine, cum a spus dânsul, îl îndemn să determine compartimentele din subordine să se aplece mai mult pe toate obiectivele de interes public începând de la DALI, proiectare și continuând cu execuția și verificarea lucrărilor. Apropo, sunt pensionar militar, din motive medicale, este o pensie de serviciu și nu am pensie specială precum domnul primar.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata