Gest inconștient penalizat cu 6000 euro! Ce a putut să facă o argeșeancă?

0

Gest inconștient penalizat cu 6000 euro! Ce a putut să facă o argeșeancă? Obiceiul cetățenilor de la țară pare a fi contrazis, de cele mai multe ori, de lege. Chiar dacă localnicii obișnuiesc să ardă deșeurile în propria gospodărie pentru a scăpa de ele, legea interzice acest lucru. Iar, în situația în care sunt prinși, sunt sancționați drastic.

CITEȘTE ȘI: PATRONII DIN ARGEȘ-SANCȚIONAȚI DRASTIC! ANUNȚUL ȘEFEI ITM!

Este și cazul unei femei din comuna Vedea care a dat foc, pe malul unui râu, în spatele gospodăriei unor deșeuri din plastic, rezultate din dezmembrări auto. Mirosul insuportabil și fumul gros i-a determinat pe vecini să anunțe autoritățile. Imediat la fața locului au sosit polițiștii care au sancționat-o pe femeie cu amendă în valoare de 30 mii lei.

„În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat o femeie de 53 de ani, din Vedea, care a incendiat, pe malul unui râu din spatele gospodăriei, deșeuri din plastic, rezultate din dezmembrări auto. Ca urmare a celor constatate, femeia a fost sancționată cu amenzi în valoare de 30.000 de lei, conform prevederilor OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata