Gheorgiță Boțârcă-alături de elevi și profesori la început de an școlar! „Am pus pe primul loc intotdeauna investiţia în educaţie fiind garanţia unui viitor performant.”

0
Primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a fost prezent alături de elevi și cadre didactice și anul acesta în prima zi de școală. Edilul orasului Topoloveni, a pus pe primul loc intotdeauna investiţia în educaţie fiind garanţia unui viitor performant. Cu mult efort și implicare, de-a lungul timpului s-au obtinut finanțări atât în ceea ce priveste infrastructura școlară ( construire cresă, gradiniță, extindere si reabilitare unități de invâțământ, construire liceu Tehnologic) cât si in dotarea cu echipamente de ultimă generație pentru facilitarea unui învâțământ modern, performant.
„Dragi elevi, stimaţi profesori şi părinţi,
Ne dorim ca şi în acest an şcolar partene­r­iat­ul şcoală-fam­i­lie-co­mu­ni­tate locală să funcţioneze pen­tru a vă spri­ji­ni în lun­gul drum al formării. Primaria orasului Topoloveni, a pus pe primul loc intotdeauna investiţia în educaţie fiind garanţia unui viitor performant. Astfel de-a lungul timpului s-au obtinut finanțări atât în ceea ce priveste infrastructura școlară ( construire cresă, gradiniță, extindere si reabilitare unități de invâțământ, construire liceu Tehnologic) cât si in dotarea cu echipamente de ultimă generație pentru facilitarea unui învâțământ modern, performant.
Așadar avem toate premisele unui an școlar cu rezultate deosebite obținute de elevii noștri.
Vă doresc succes deplin!”, a transmis Gheorghiță Boțârcă- Primarul orașului Topoloveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata