Ghinion! Căutat în toată lumea, găsit de polițiști la un control de rutină în Pitești!

0

Un bărbat căutat de oamenii legii din întreaga lume a fost găsit de polițiștii rutieri în seara zilei de sâmbătă la un control de rutină în trafic. Din primele informații, agenții de ordine publică au oprit un autoturism pe strada Take Ionescu din Pitești, iar după verificarea datelor au descoperit că pe numele bărbatului de 34 ani era emis un mandat european de arestare emis de autoritățile portugheze pentruo serie de furturi. Acesta a fost prezentat în fața procurorilor, urmând a în următoarea perioadă să fie parcurse procedurile de extrădare.

„În seara zilei de 23 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat, în urma unei verificări în trafic a unui autoturism, pe str. Take Ionescu din Pitești, un bărbat de 34 de ani, din Pitești, pasager în autovehiculul în cauză.

Din verificări, s-a stabilit că cel în cauză era urmărit internațional, în baza unui Mandat European de arestare, emis de autoritățile portugheze.  Cel în cauză a fost prezentat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în fața Parchetului Curții de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata