Greșeli prin care poți pierde accesul la contul WhatsApp. Ce nu trebuie să faci pe aplicație

 

Unele greșeli prin care poți pierde accesul la contul WhatsApp nu par atât de evidente precum altele și experții sfătuiesc utilizatorii să aibă grijă atunci când folosesc platforma. hatsApp e una dintre cele mai folosite aplicații din lume, dar nu toți utilizatorii știu că își pot pierde accesul la contul de WhatsApp în anumite condiții. Platforma are reguli stricte, incluse în termeni și condiții, ce trebuie să fie urmate pentru a evita o astfel de situație.

Există mai multe motive pentru care un utilizator și-ar putea pierde accesul la contul WhatsApp, potrivit Gadgets Now. Aceștia sunt sfătuiți să le evite, pentru a se asigura că nu vor avea probleme în aplicație, pe viitor.

Contul WhatsApp al unui utilizator poate fi blocat sau accesul îi poate fi interzis fără ca acesta să fie anunțat.  „Putem bloca anumite conturi dacă vom considera că activitatea acelui cont încalcă Termenii și Condițiile,” e inclus în regulile de utilizare a platformei WhatsApp, potrivit Gadgets Now.

Iată unele greșeli prin care poți pierde accesul la contul WhatsApp:

Folosești WhatsApp pentru a trimite viruși sau malware

Dacă ai trimis fișiere ce includ viruși sau malware, e posibil să ai contul de WhatsApp blocat. Trimiterea acestor tipuri de fișiere, ce pot afecta dispozitivele altor utilizatori, e strict interzisă în Termeni și Condiții.

Folosirea unor numere de telefon obținute din surse ilicite

Apelarea la numere de telefon din baze de date neautorizate sau alte surse ilicite poate duce la închiderea contului de WhatsApp, dacă utilizatorul folosește aceste date personale fără aprobarea celor care le dețin.

Utilizatorii trebuie să interacționeze cu numere de telefon obținute în mod legitim sau riscă închiderea contului. E una dintre acele greșeli prin care poți pierde accesul la contul WhatsApp. WhatsApp ar putea permite mutarea conversațiilor de pe Android pe iOS.

Crearea unui cont fals

Dacă ai creat un cont fals sau pretinzi că ești altcineva pe platformă, poți pierde accesul la conturile pe care le ai. În contextul WhatsApp Business, unele persoane creează conturi false pentru a păcăli alți utilizatori.

Trimiterea mesajelor automate sau în masă

WhatsApp nu permite trimiterea mesajelor automate sau în masă. Aceasta e o tactică suspicioasă, care atrage atenția algoritmului din spatele platformei.

WhatsApp folosește o tehnologie de învățare automată și rapoarte din partea utilizatorilor pentru a detecta astfel de conturi. Trimiterea mesajelor automate se numără printre greșeli prin care poți pierde accesul la contul WhatsApp.

Crearea conturilor într-un mod neautorizat sau automat

Crearea conturilor sau grupurilor într-un mod neautorizat sau automat poate duce la închiderea contului. Experții sfătuiesc utilizatorii să evite folosirea unor unelte online ce le permit să facă acest lucru. Află cum îți poți proteja contul WhatsApp și preveni accesul neautorizat.

Încercări de modificare a codului WhatsApp

Dacă încerci să modifici codul aplicației WhatsApp, există un risc considerabil să pierzi accesul pe platformă. Regula e menționată în Termenii și Condițiile WhatsApp.

Folosirea unei alte aplicații, precum GB WhatsApp sau WhatsApp Plus

Utilizatorii nu pot folosi aplicații care seamănă cu WhatsApp și platforma originală. Anunțul a fost făcut recent de platformă, prin care utilizatorii au fost avertizați că există un pericol semnificativ să piardă accesul la cont dacă au astfel de aplicații instalate pe același dispozitiv.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.