Habemus vice la Câmpulung! Un fost director de liceu…

0

Habemus vice la Câmpulung! Un fost director de liceu, profesor de Istorie în vârstă de 43 ani. De luni, 26 octombrie, avem viceprimar în persoana lui Nicolae Zaharia care va conduce primăria alături de Elena Lăsconi.

Se pare că vor face o echipă bună, ambii având dorința de a schimba ceva în acest oraș și putere de muncă, chiar dacă la capitolul administrație sunt debutanți.

După ce s-au ales membrii pentru fiecare comisie administrativă, consilierii locali au votat viceprimarul. A fost o singură propunere cea a consilierului local din partea PNL, Cristi Crețu pentru Nicolae Zaharia cum și primarul l-a prezentat în proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi. Pesediștii au văzut realitatea crudă și nu au mai venit cu nicio propunere de viceprimar.

Au fost 3 voturi împotrivă, probabil ale acestor consilieri locali din partea PSD. După ce a fost anunțat oficial viceprimar, Nicolae Zaharia la propunerea consilierului local din partea POL, Dorin Mirea a ținut un scurt discurs vis-a-vis de obiectivele la care țintește în acest mandat 2020-2024.

,,Vreau să vă mulțumesc pentru acest vot de încredere, este foarte bine că nu a fost cifra 13. Vreau să vă spun că atunci când am deținut o funcție, până acum a fost cea de director de liceu, întotdeauna am fost preocupat să mă ridic la nivelul funcției. Nu sunt un om cucerit de funcția pe care o am.

Entuziasmul va fi atunci când voi reuși să fac lucruri bune pentru cetățenii municipiului Câmpulung. Aceste 14 voturi, au în spate mii de voturi. Vreau să vă spun că sunt un om responsabil și voi fi preocupat permanent de responsabilitate în tot ceea ce voi face. Sunt un om care a muncit pentru a ajunge aici unde sunt. Sunt sincer, preocupat de binele cetățenilor municipiului Câmpulung. Este foarte important ca în Consiliu Local să existe colaborare, transparență, este important să dăm un semnal bun așa cum am enumerat. De mâine voi trece la treabă, de acțiune, nu mi se va ridica funcția la cap, voi participa la o întâlnire organizată de Consiliu Județean Argeș legată de fondurile europene trebuie să fim pregătiți pentru exercițiul financiar 2021-2027.

Un alt obiectiv pe care îl am pe termen scurt este acela de a pune umărul la proiectul demarat de doamna primar acela de racordare cu gaze a locuitorilor orașului. În toată această procedură primăria are un rol esențial de a elabora toate documentele pentru autorizații. În calitate de președinte al comisiei de Urbanism voi lua toate măsurile ca aceste autorizații să fie emise mai repede iar acolo unde nu sunt necesare avize să nu mai punem lumea pe drumuri. Un alt obiectiv este curățenia orașului, voi duce mai departe lucrurile bune și a corecta unde sunt probleme. Voi avea întâlniri cu ADP-ul dar suntem toți responsabili pentru un oraș curat, este importantă implicarea cetățenilor. Un alt obiectiv pe care îl am este acela de a nu veni iarna și a ne prinde nepregătiți. Atunci când nu suntem la primărie vom fi în stradă.

Este foarte important să urmărim toate lucrările în derulare, fiind funcția de control a noastră”, a declarat noul viceprimar Nicolae Zaharia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata