Hainele din copaci și de pe bănci, la minus 10 grade au dispărut în câteva ore!

0

Hainele din copaci și de pe bănci, la minus 10 grade au dispărut în câteva ore! Oamenii are au trecut sâmbătă prin Grădina Publică și Parcul Kretzulescu din Câmpulung au avut parte de o surpriză colosală, întrucât copacii au fost îmbrăcați în haine groase pentru a fi folosite de oamenii străzii, după ce zeci de elevi au donat îmbrăcăminte și încălțăminte. Campania a avut un rezultat scontat, hainele au ajuns la cine trebuia într-un timp foarte scurt și au fost de mare ajutor.

Sâmbătă, elevii Școlii Gimnaziale Nanu Muscel împreună cu profesorii au venit în cele două puncte în care s-a desfășurat campania inedită, aceasta fiind la cea de-a doua ediție cu cutii și plase pline de haine.

Astfel, geci groase, bluze, pantaloni, căciuli, șepci, fulare, ciorapi sau mănuși au fost puse pe pomi sau pe bănci. Majoritatea hainelor au donate de elevii câmpulungeni pentru persoanele nevoiașe.

Acțiunea este inspirată din acţiunile similare derulate în oraşele mari din ţară, iar ideea caritabilă va fi împărtășită sub un nume care să ducă cu gândul la Câmpulung, „Pardon, îmbrac un pom, ajut un om!”.

Este o inițiativă a părinților, elevilor și cadrelor didactice aflată la cea de-a doua ediție de la Școala Gimnazială Nanu Muscel din Câmpulung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata