Halucinant! A amenințat că își aruncă copilul de la etaj! Polițiștii s-au luptat ore în șir să îl convingă!

0

Halucinant! A amenințat că își aruncă copilul de la etaj! Polițiștii s-au luptat ore în șir să îl convingă! Clipe de groază pentru o româncă după ce soțul acesteia, într-o criză de gelozie, a alungat-o din casă. Bărbatul și-a luat fiica de un an și a ieșit pe geamul apartamentului, amenințând că o aruncă de la etaj.

CITEȘTE ȘI: DUBĂ PLINĂ CU DEȚINUȚI – IMPACT VIOLENT CU MAȘINA DE POLIȚIE! MOBILIZARE DE FORȚE!

Femeia care fusese bătută a apucat să fugă în stradă cu celelalte două fiice mai mari. Vecinii, și ei speriați de ce ar putea face bărbatul, au alertat autoritățile. Polițiștii sosiți la fața locului s-au ajezat sub balcon și au încercat să îl convingă pe bărbatul de 40 ani să renunțe la gestul necugetat. În tot acest timp alți polițiști au forțat ușa și au intrat peste bărbat care amenința în continuare că aruncă copilul de la etaj.

Cu greu bărbatul a fost pus la pământ cu pistolul cu electroșocuri. Acesta nu s-a predat ușor autorităților, s-a ridicat și s-a năpustit asupra polițiștilor, lovindu-i cu pumnii și picioarele. În cele din urmă, bărbatul a fost încătușat și dus direct în arest. Clipele de groază s-au petrecut recent în Milano, acolo unde familia de români era stabilită de mai mulți ani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata