Halucinant! AUR Pitești – sabotat din interior! Acuzații grave!

0

Oraganizația AUR Pitești a fost retrogradată la statutul de grup de inițiativă după ce mai mulți membri au sabotat activitatea formațiunii politice respingând, pe bandă, piteșteni care voiau să se înscrie în partid. Bogdan Velcescu, președinte AUR Argeș, a declarat că a luat această măsură dură după ce a făcut un audit al activității și a decis să „decapiteze” conducerea organizației, urmând, ca în viitorul apropiat, să fie refăcută din temelii.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

„În primul rând îmi reproșez mie. Am fost prea blând în a tolera niște comportamente care, ulterior, s-au cangrenizat și care au dus în final la închiderea organizației. Constatând acest lucru, am început un proces de audit, după care organizația a fost retrogradată la grup de inițiativă, pentru că nu e normal să ai două, trei sute de oameni care vor să vină să se înscrie și ei să se lovească de un zid” a spus Velcescu.

De asemenea, liderul AUR Argeș a mai spus că astfel de comportamente care compromit partidul nu vor fi tolerate și se vor aplica sancțiuni similare.

„Drept urmare, am explicat tuturor și și o să mai avem o ședință de lămurire în care să le spunem că platforma de merit nu este o glumă. Platforma este ceva foarte viabil și unde se poate înscrie oricine. Este valabil pentru toate organizațiile din județ. Acolo unde găsești un coordonator sau vice care pun ei niște frâne… așa… pentru că se văd primari și consilieri locali, mergeți spre aplicație, înscrieți-vă, depuneți un CV, un program și veți fi chemat la interviu, astfel încât să ne putem asuma candidaturile întru totul, cu oameni onești, în primul rând. Astăzi, în consiliile locale găsim oameni care nu știu să citească! Și, cred, că este foarte grav! Sunt consilieri care nu au idee ce votează la buget” a adăugat Velcescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata