Halucinant! Bătrâni tâlhăriți în plină stradă de un puștan de 16 ani!

0

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, și au reținut un minor de 16 ani, din Ștefănești.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

Din cercetări s-a stabilit că, la sfârșitul lunii august și în cursul lunii septembrie, în timp ce se afla în municipiul Pitești, minorul ar fi acostat, sub diferite pretexte, persoane în vârstă, pe care, apoi, le-ar fi deposedat, prin smulgere, de lanțurile din aur.

Minorul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediul poliției, pentru audieri.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata