Halucinant! Bugetul comunei Bascov – respins de Finanțe!

0

Bugetul comunei Bascov a fost respins de Administrația Finanțelor Argeș din cauza mai multor nereguli, a anunțat Cătălin Andrei, consilier local în cadrul CL Bascov. Liberalul susține că deciza a venit după ce proiectul de venituri și cheltuieli al localității a fost întocmit „pe genunchi”, împotriva cetățenilor, cu zero proiecte și investiții.

„Bugetul Bascovului pentru 2023 a fost revocat. Administrația Finanțelor Argeș a respins bugetul comunei Bascov. Așa cum era de așteptat și cum am atras atenția încă de acum două săptămâni, acest buget a fost făcut pe genunchi, împotriva intereselor cetățenilor. Consilierii PNL s-au abținut la vot. Pe 16 ianuarie vă spuneam că bugetul propus de primarul comunei Bascov este un simulacru.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE LOCATARI ȘI COPII EVACUAȚI! PERICOL DE INCENDIU ÎN RĂZBOIENI!

În 2023, comuna Bascov primește zero proiecte, zero investiții pe bani europeni! Singurele lucrări care se pot realiza sunt prin Anghel Saligny si PNRR doar pentru că Guvernul a alocat fonduri comunei Bascov” a anunțat Cătălin Andrei.

Astfel, viceprimarul comunei Bascov, Gheorghe Nedelea, a inițiat un proiect de revocare a Hotărârii de Consiliu Local prin care a fost aprobat bugetul, urmând ca aleșii locali să se întrunească într-o ședință extraordinară pentru a vota, din nou, bugetul comunei Bascov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata