Halucinant! Câte gărzi făcea medicul reținut de la SJU Pitești?

0

Aproape o sută de gărzi a făcut în primele șase luni al acestui an Dr. Berca Liliana, de aproximativ de zece ori mai mult față de colegii săi de la Spitalul Județean Argeș. Medicul reținut în urmă cu aproximativ două săptămâni alegea să intre din gardă în gardă, și nu doar pe secția pe care era angajată, ci pe trei secții!

„În anul 2020 nu efectua gărzi doar în secția pe care era! Ci pe trei secții! A venit la serviciu șapte ore, a intrat în gardă, nu a dormit când a ieșit dimineața și a intrat în altă gardă. Anul acesta a făcut 88 de gărzi în primele șase luni ale acestui ani. La numărul acesta iei mai mult decât salariu” a anunțat Sofianu.

Dr. Berca Liliana a fost arestată preventiv într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită. Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical. În urma administrării probatoriului, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata