Halucinant! Cinci tineri – prinși cu droguri în centrul Piteștiului! Ce i-a dat de gol?

0

În acest weekend, jandarmii argeșeni au depistat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, în zona centrală din municipiul Pitești, care aveau asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și psihotrope.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A MURIT ÎN AGONIE! AMBULANȚA A VENIT DUPĂ MAI BINE DE O ORĂ!

Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit 16 plicuri transparente autosigilante, ce conțineau  fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un plic transparent ce conținea o substanță  de culoare albă sub formă de cristale, susceptibilă de a fi interzisă de legislația în vigoare.

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata