Halucinant! Coca-Cola, ”testată pozitiv” la COVID-19

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe persoane care vor să demonstreze ineficiența testelor rapide pentru coronavirus. Experții spun însă că aceste experimente arată doar rezultate fals pozitive.

Recent, un deputat din Austria, Michael Schnedlitz, a mers în Parlament, hotărât să demonstreze că o picătură de Coca Cola iese pozitivă pentru coronavirus. El a încercat astfel să arate inutilitatea testelor, însă potrivit experților, acest test este neconcludent și doar indică un rezultat fals pozitiv.

Deputatul contestă eficienţa testelor rapide, după un experiment în urma căruia Coca-Cola a ieşit pozitiv la COVID-19. Similar, un internaut a realizat un experiment în urma căruia a arătat că şi sucul de mere are COVID-19.

În şedinţa completă din Parlamentul de la Viena, deputatul ar fi adus un pahar de Coca-Cola şi un test. După ce a turnat o picătură pe banda unui test rapid, rezultatul a ieşit pozitiv. Deputatul spune că testele utilizate în Austria, într-o campanie de testare foarte largă pentru COVID-19, erau de fapt ineficiente. Michael Schnedlitz a postat filmarea şi pe pagina sa de Facebook, acuzând guvernul că a cheltuit „zeci de milioane de dolari din banii contribuabililor” pe aceste produse „fără valoare”, potrivit alephnews.ro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.