Halucinant! Copil de un an – mort după o supradoză de Fentanil!

0

Peste zece kilograme de droguri, inclusiv Fentanil, au fost descoperite sub podeaua unei gradinițe după ce un copil de numai un an a murit în urma unei presupuse supradoze de stupefiante. Din câte se pare, autoritățile au făcut o percheziție după tragedie, iar în timpul căutărilor au descoperit cantitatea imensă de droguri sub o zonă a unui loc de joacă, iar acestea erau împachetate în forma unor cărămizi, potrivit unui oficial, transmite News.ro.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Joi, un juriu din New York City a votat pentru punerea sub acuzare a lui Grei Mendez (36 de ani) şi Carlisto Acevedo Brito (41 de ani), doi suspecţi în cazul incidentului cu supradoza mortală de Fentanil din 15 septembrie, potrivit procurorului din Bronx Darcel Clark.

„Un mare juriu a dat o decizie de punere sub acuzare, ceea ce înseamnă că ei sunt acum acuzaţi de mai multe fapte”, a spus Clark. Ea nu a specificat care sunt acuzaţiile, menţionând că punerea sub acuzarea va fi făcută publică în curând.

Un băieţel de un an, Nicholas Dominici, a murit după o presupusă expunere la Fentanil, săptămâna trecută, la grădiniţa Divino Niño. Alţi trei copii – doi băieţi de doi ani şi o fetiţă de opt luni – au fost spitalizaţi după ce au fost expuşi la presupusul Fentanil şi au suferit o intoxicaţie acută cu opioide.

Anchetatorii afirmă că au descoperit un kilogram de Fentanil într-o zonă în care copiii dormeau la grădiniţă. „Mai multe dovezi au fost găsite, ducând la concluzia că acest centru era mai mult decât o grădiniţă”, a declarat, joi, Clark.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata