Halucinant! Copilă uitată de părinți noaptea, în mijlocul drumului!

0

Halucinant! Copilă uitată de părinți noaptea, în mijlocul drumului!

Scene desprinse din realitate s-au petrecut recent după ce o familie și-a uitat copilul, o fetiță de doar 11 ani, pe marginea drumului. Totul a pornit după ce micuța a acuzat stări de rău iar tatăl său care se afla la volanul mașinii a oprit.

CITEȘTE ȘI: SOȚIE DE PRIMAR DIN ARGEȘ-SINUCIDERE ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI!

Copila s-a dat jos să respire puțin aer curat. Tatăl, care a auzit că a trântit portiera a crezut că s-a urcat înapoi în mașină și a pornit la drum. Când a văzut că a rămas în mijlocul unui drum intens circulat, fetița a început să plângă.

Salvarea a venit în scurt timp din partea unui polițit care mergea la serviciu și a observat-o. Omul legii a dus-o pe copilă la secția de poliție. În timp ce se afla acolo, mama ei a sunat disperată autoritățile, declarând că și-a pierdut copilul. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar tânăra a ajuns teafără la părinți. Situația bizară s-a petrecut recent în Botoșani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata