ziarobiectiv.ro

Halucinant!! Doi copii omorâți de mamă! A stat cu ei în pat două săptămâni!

0

O femeie în vârstă de 31 de ani a recurs la un gest extrem și, într-un moment de furie și slăbiciune, și-a ucis cei doi copii. Motivul este unul halucinant: tânăra a motivat că se simțea obosită și nu mai putea avea girjă de ei financiar și emoțional. După crima îngrozitoare, femeia le-a păstrat în casă cadavrele copiilor timp de două săptămâni.

Cei doi copii, în vârstă de 3 și 9 ani au murit în chinuri groaznice. Polițiștii au aflat de crima îngrozitoarea de la avocatul la care a apelat femeia. Acesta i-a mărturisit tot, după 14 zile de la decesul copiilor. Ofițerii au găsit cadavrele celor doi copii pe pat, care se aflau în stare avansată de putrefacție.

„Ea a spus că băiatul a fost omorât prin sufocare cu o pernă, iar mai târziu, fata a fost strangulată cu o eșarfă, însă așteptăm un raport care să confirme faptele. Femeia ar fi comis crimele acum 14-15 zile. Susține că se simțea foarte obosită și singură și că nu își mai permitea să îi crească, nu doar din punct de vedere financiar, dar și emoțional.

Așa că inițial a vrut să se sinucidă, dar copiii nu aveau pe cine să se bazeze și i-a omorât pe ei. Probele arată că băiatul a fost ucis pe 13 august, iar fata pe 17 august. Dacă se demonstrează, copila ar fi stat cu fratele ei așa timp de patru zile”, a povestit un purtător de cuvânt al poliției.

Eliara Paz Nardes, tânără din Brazilia, este în momentul de față arestată, însă, în cele două săptămâni și-a continuat normal activitatea, ba  mai mult a mers și la serviciu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata