Halucinant! Doi tineri au bătut cu bestialitate un bărbat în plină stradă în Câmpulung!

0

În ziua de 25 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut doi bărbați de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: ACUM! A INTRAT CU AUTOBUZUL DIRECT ÎNTR-O PENSIUNE DIN BASCOV!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., cei doi ar fi agresat un alt bărbat, pe raza municipiului Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții domiciliare la locuițele persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte contondente și două pistoale cu aer comprimat.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați, de 28, respectiv 30 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata