Halucinant! Elev prins cu o armă tip airsoft la ore! Profesorii sunt șocați!

0

Halucinant! Elev prins cu o armă tip airsoft la ore! Profesorii sunt șocați! Un incident șocant s-a petrecut ieri într-o școală după ce, un elev de clasa a XII-a a fost prins cu o armă de tip airsoft la orele de curs. Profesorii au fost șocați când au observat că, pe lângă rechizite, elevul de 18 ani avea asupra lui și o armă.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: STĂPÂNII DE OGARI S-AU TREZIT CU POLIȚIA LA UȘĂ! AMENZI URIAȘE!

Profesorii, speriați, au anunțat imediat autoritățile care s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele reclamate se confirmă. Elevul a fost condus la sediul poliției pentru audieri iar arma a fost confiscată. Incidentul șocant s-a petrecut ieri într-o școală din din Sovata, județul Mureș.

„La data de 16 mai 2023, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sovata au fost sesizați, de către reprezentanții unei unități de învățământ din localitate, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2023, în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării. Elevul, un tânăr de 18 ani, din Sovata, a fost condus la sediul poliției, fiind sancționat contravențional cu o amendă de 2.000 de lei, pentru nerespectarea art. 65, al. 1, lit. d din Legea 295/2004 „sunt interzise portul și folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice” și a art. 129, pct. 32 din aceeași lege „portul, folosirea și transportul armelor neletale utilitare și de agrement fără respectarea condițiilor prevăzute la art.65.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata