Halucinant! Fată de 16 ani și-a dat părinții în judecată! Care este motivul?

0

Un caz șocant a avut loc recent în România după ce o fată de 16 ani și-a dat în judecată părinții. Copila le cere judecătorilor să fie scoasă de sub tutela lor, motivând faptul că atât părinții, cât și frații ei sunt agresivi și o bat încă din copilărie. Mai mult, fata susține că, deși ea are un iubit, părinții o forțează să se căsătorească cu un alt băiat.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU VIOLENT LA MIOVENI! POMPIERII – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE!

Fata s-a mai plâns judecătorilor că în ciuda condițiilor bune pe care părinții iubitului său le dețin, părinții sunt împotriva relației, o obligă să muncească şi îi este interzis să părăsească domiciliul.

Părinții fetei susțin, însă, contrariul. Aceștia au spus că nimic din ce motivează copila nu este adevărat, de fapt ea nedorindu-și decât să plece la iubitul ei. De asemenea, părinții au mai motivat că, deși au patru copii și sunt o familie modestă, le-au oferit tot sprijinul și suportul de care aveau nevoie.â pentru a avea condiţii optime de creştere și educare, fără nicio diferența.

După ce au analizat, judecătorii au dat verdictul: demersul fetei are un singur scop, acela de a fi împreună cu iubitul său. „Aceste motive expuse de reclamantă sunt considerate de instanţă ca fiind neîntemeiate şi nici nu i-ar proteja cel mai bine interesele minorei”, a decis judecătorul care le-a dat dreptate părinților. Incidentul s-a petrecut recent în Harghita.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata