Halucinant! Gemeni de 15 ani – violați de o femeie de 37 ani!

0

O femeie de 37 ani a fost arestată după ce a corupt și a întreținut relații sexuale cu doi frați gemeni de 15 ani. Oamenii legii au început să o investigheze încă din luna februarie, în urma unui pont anonim. Din câte se pare, aceasta a fost prinsă chiar de soțul său, care a venit acasă într-o noapte, în jurul orelor 2:00, și a găsit-o pe soția sa dezbrăcată de la brâu în sus, iar lângă ea, pe canapea, era unul dintre adolescenți care „se prefăcea că doarme”.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ALIMENTARĂ! CARME DE PUI CU SALMONELLA, RETRASĂ DE PE RAFTURI! UNDE A FOST VÂNDUTĂ?

Ashleigh Watts, în vârstă de 37 de ani, a fost prinsă în capcană de polițiști, după ce aceștia au găsit un adolescent, care era dispărut de trei săptămâni, în casa ei din Chesapeake, Virginia. Când polițiștii au ajuns la fața locului, femeia era dezbrăcată și le-a cerut acestora să aștepte afară pentru ca ea să se poată îmbrăca. Polițiștii l-au găsit apoi pe adolescentul dispărut în dormitorul femeii, purtând doar boxeri, potrivit The Sun.

Autoritățile susțin că băiatul a fugit de acasă și a fost găsit ascuns în dormitorul femeii, trei săptămâni mai târziu. Părinții gemenilor și soțul ei au depus acum ordine de protecție împotriva ei. Ea riscă până la 30 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata