Halucinant! L-a luat somnul în parcul de la Casa Căsătoriilor! SMURD – intervenție de urgență!

0

Un bărbat a fost găsit în stare de inconștiență în această dimineață în parcul de lângă Casa Căsătoriilor din Pitești de Poliția Locală Pitești. Din primele informații, se pare că acesta ar fi băut peste măsură și a găsit de cuvință să se culce chiar în zona zero a municipiului. Bătbatul a fost trezit de un agent al PLP, care a alertat și o ambulanță prin 112. Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijri petrecărețului, iar în urma evaluării medicale nu a fost nevoie de transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

„În jurul orelor 08:00, un polițist local a depistat în parcul de lângă Primăria Pitești, o persoană căzută, în stare de inconștiență. Polițistul local i-a acordat primul ajutor și a anunțat ambulanță prin Serviciul Unic de Urgență 112. În scurt timp, bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru un control medical amănunțit” anunță PLP.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata